Visagie

Bij visagie is de kunst om een gelaat een “gezicht” te geven. Je benadrukt karaktertrekken, creëert een modebeeld. Ramona is een make-up Artist voor al je feesten en professionele fotoshoots!!

Bij visagie brengen we make-up aan voor een speciaal doel. Een dag of avond make-up, een bruidsmake-up of make-up voor gala-avond. En dit samen met haar andere specialiteiten als topstylste o.a.het opsteken van lang haar, haar uit föhnen, extensions en of het kleuren.

Geïnteresseerd in visagie?Neem vrijblijvend contact op >

*NIEUW* Wimperlifting

Wat is wimperlifting?

Met wimperlifting, ook wel lash volume lift genoemd, lift je natuurlijke wimpers zonder wimperextensions of mascara aan te brengen. Elk wimper-haartje wordt één voor één behandeld. Deze techniek is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de lifting techniek worden de wimpers verlengd, om een sprekende blik te creëren. De behandeling zorgt ervoor dat je volle en gelifte wimpers hebt die wekenlang mooi blijven!

Het is een mooi alternatief als je geen wimperextensions draagt of als je eigen natuurlijke wimpers niet wilt beschadigen met een wimperkruller. Doordat is het gebruik van siliconen (hyperallergeen pads), krijgt de haarwortel volledige voeding. De behandeling is niet schadelijk is voor je wimpers. Altijd mooie natuurlijke wimpers willen hebben, die ook nog eens tijdens de behandeling worden gevoed? Dan is de wimperlift behandeling bij Sence of Haircare de perfecte keuze!

Waarom wimperlifting?
  • Resultaat is zichtbaar tot 6 a 9 weken.
  • Voelt licht en natuurlijk aan
  • Wimperlifting heeft natuurlijke uitstraling.
  • Je ogen lijken groter.
  • Wimperkrultang en soms mascara overbodig.
  • Kan gecombineerd worden met wimperverf of SPM “semi permanente mascara”

Na wimperlifting is een behandeling met semi permanente mascara (spm) mogelijk.

-> Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

-> Bestend tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Altijd stralend mooie wimpers! met deze veilige en hypo allergische semi permanente mascara waardoor je geen mascara meer hoeft  te gebruiken voor 4 tot 6 weken

Nazorg

Laat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden en ga de eerste 48 uur niet in de sauna of stoombad