Hair extensions

Wax extensions of haarverlengingen worden op verschillende manieren in het haar geplaatst.

HAIR EXTENSIONS

 

Sense of Haircare Extensions zijn gebaseerd op een techniek waarbij de keratine zacht wordt en versmelt met het eigen haar. Dit type extensions blijft 6 maanden maanden zitten bij de juiste behandeling. Deze methode bestaat al jaren trendy en is nog populair. Door wax extensions te laten zetten op deze manier, hebt u zeker 6 maanden plezier aan. “Sense of Haircare” specialiteit in haarextensions.

Ramona werkt uitsluitend met extensions “kwaliteitsvolle  extensions aan de beste kwaliteit “. We beschikken over een assortiment in alle kleuren. Het gaat hier over honderd procent echt haar, zodat u de extensions zelfs kunt bewerken met de stijltang. Zo beschikken wij in ons salon in Bilzen over de beste extensions om in uw haar te laten zetten.

Het aantal hairextensions dat u nodig heeft hangt af van de dikte van uw eigen haar. Hoe dikker het eigen haar is, hoe meer hairextensions er nodig zullen zijn om onderin dezelfde natuurlijke volume te creëren als boven in uw eigen haar.

Het plaatsen van Sense of Haircare extensions gebeurd a rato 100 stuks per uur.

Uw extensions laten zetten bij Sense of Haircare ? Neem snel contact op >

Vereisten voor hair wax extensions

Je moet een lengte hebben van 10 cm eigen haren voordat u met extensions kunt beginnen.

Wax extensions kunnen gebruikt worden aan de zijkanten en achterkanten van het hoofd, NIET op de bovenkant. Hiervoor bieden haaraanvullingen een zeer mooie oplossing. Deze haaraanvullingen kunnen op maat worden gemaakt, maar u heeft ook een keuze uit alle kleuren op voorraad, lengtes tot 60 com en variaties.

Extensions zorgen ervoor dat u niet alleen langer haar krijgt, maar ook voller.

Vragen?

Heeft u enkele vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op >

Wij maken steeds tijd voor een gratis adviesgesprek, inclusief prijsvoorstel. De prijs van hair extensions is afhankelijk van de kleur, lengte, soort haar en densiteit.